Sunday, March 18, 2012

full enough

Salam and selamat malam.anyway full enough malam ni makan punya banyak ayam,nasi kerabu,yong tau fu ,omelett and more more!haha ni pasar sabtu punya pasal la.ok full stop!
Today i would like to present abouttttt tetttttttttttttttttttttttt .Presentation da settle hokehhhhh pagi tadi yang granny nervous gilax bangun lambat
kelam kabut ke kelas itu perkara standard hahaha .lawakkkk :D.fenin fenin lalat lagi dengan subject computer organisation yanggg ohsemmmmm.hahaha.
After alll,i feel like to pick up the star hahahahah yang let's jump bebehh!jump la sangat kan!
most of the assignment had been settle .chorul speakinggg pun dah performmm fuhh lega bebbb!
but ada lagi program yang english club nak kena prepareee haizzz.spoilll tp xpa lahhh beramal sekali sekala an..segala assignment yang aku list dulu ok meh sini aku copy and paste balikk then cut.ehh boleh pulakkkk...


PROGRAMMING
=LAB 4
=PEER ASSESSMENT 2
(submit this monday)
DIGITAL MEDIA
=LAB 7
=LAB 8
=ADOBE FLASH punya kerja which is buat untuk kereta race and aku pun tak explore habis lagi pasal flashh still blur blur kambing lagi ni ha!burn all the assignment in one cd.
(submit this thursday)

=at last pun nanti ada MINI PROJECT maybe buat video kot.have to be creative lah kan? plus proposal and button project!submit 
OSHA
=Report group about accident*maybe* xingat sangat hehe
=and video for accident have to make it by our group(sokay,relax) (onprocess) baru buat sikit petang tadi bhaaahahahahaha.lawak :D :D :D

the end of the process and the symptom bila dah jadi budak IT ni kelabuuuu mata dohhh bila dah 24/7 even kadang-2 just 15/7 mengadap lettop ja dengan berfacebook nya huhu .mata ni kelip kelip haissssss.takut aku.balik rumah cuti sem ni hari hari kena makan carrot tak pun jus carrot ka kan?ahaksss.ehh hari-2 ?bankrupppp beb!!

at lasttt meh aku nak show off sikit cewahh hasillll lab exercise digital media yang kena hyperlink-kan button-button.biasa biasa jep simple.tu pun take time sebab nak kena print screen untuk lab report haiiiiihhh.
mainpage
song page :)

So far,digital media just tinggal untuk proposal and miniproject for this sem je lahhh.urhhhhh.hectic bebenau sekarang nihhh.
Al-maklumlahh dah nak final kannnn.huhu
okay then gotta push myself to study now.
study la sangat*tutorial mathh*haha
study+facebook entah apa yang masuk dalam kepala pun i don't know la beb!
pray for me,semoga aku dapat hidayah nak study harder hehe
wish me luckkk bebeh!
good night
Bye

2 comments:

Yana_SaljuPuTIh_ said...

u call my name???? hahahah

.FH. said...

nama awakk?hah?taun bila pulak nihhh?