Thursday, August 16, 2012

End here,Say hye to holiday.

Salam.yes yes raya.of course bila raya teringat rumah
Lega.sebab semua dah settle .semua dah complete.event tak semua kerja but totally almost complete la
tak termasuk assignment untuk raya .
Alhamdullilah .bebas.bebas.bebas.
Hari ini selesai sudah english presentation yang take times berminggu-minggu untuk follow step by step procedure to solve the problem eh macam pernah kenal pulak meaning ni.esok Quiz Data Structure.
ehh terover puloks :D .tak prepare apa apa pun.aku cuma dengar apa yang orang translate sebab tak berminat untuk buat nota-nota bagai.
kalau aku buat full note,takut orang cakap aku salah amek kos pulak.
tak sesuai amek IT patut amek MEDIC nih haha
bajet doctor konon.cishh.
Handmade :)
Hari demi hari
beban makin lama makin berkurang
rasa macam tak percaya
esok lusa dah nak raya
preparation nak raya?
ahh sudahh semua last minit
kerja-kerja aku mostly last minit
tidak pernah lagi aku prepare awal awal
teringin jugak jadi macam orang lain
study awal-2,kemas beg awal-2,plan awal-2
tapi........
aku prefer last minit lebih selamat,cool dan relax
entah lah mungkin habit dan juga style aku yang sayang untuk aku buat satu transformasi
kadang-kadang sinis bagi sesetengah orang
yang penting aku selesa dengan cara dan style aku :)
kadang-kadang last minit ni serabut jugak sehingga stress
tapi aku suka :D
kalau pelik itu adalah unik .
kalau dah unik semestinya ajaib .
bila dah ajaib macam macam boleh jadi
nasib badan lah kan . 
So,let me show you some pictures in our class just now
Semua pakat promote service dan product masing masing ;D
Lain orang lain caranya .
 assignment mates :)
 Jai Group 
Yam
 Joe haha
Yam sempat lagi posing
 classmates
masing masing happy dah siap present :)
with miss lynee 
peace it :D
*sorry pic agak blurr*
sejuk
so,that's all for tonight ngehehe
will update soon about this upcoming raya :)
esok dah nak balik 
dan aku adalah antara insan-insan yang terawal 
pray a safe journey for me
wish me luck guys
Take care,dearies!
Salam Raya  untuk semua.

3 comments:

Farhan Hasanah said...

Good yeah!

ஜ miss klanika ஜ said...

selamat berhari raya ye !

.FH. said...

fhasanah :apa yang yeah?

miss klanika:salam lebaran jugak :)