Tuesday, July 9, 2013

A day before Ramadhan

Salam ukhwah semua warga bloggers .Ehem rasa nya dah lama tak menaip .awkward tu jangan kias kias lagi.Memang skill makin merudum tahap dewa.Almost one month tak update blog.Dah nak terawih pun.Banyak cerita macam biasa otak tak mampu nak remember semua,hanya gambar yang boleh jadi kunci memori yang paling bermakna.Kalau tidak data yang lost susah aku nak get back.Jadi,tika ini aku dah dapat balik title back to student life setelah lama aku bekukan otak yang makin hari makin pupus.Then,for the last semester here I don't know how to express my word well.I can't imagine what will happen soon.Otak aku sekarang loading tersangat lama untuk something yang new.Mungkin holiday terlalu kerap atau terlalu leka dan ambil mudah dengan technology yang semakin high.Sedangkan planning dan processing untuk final year project sangat "packed" banyak yang tersekat dan disekat.Would it be a last minutes project like before?Ohh it will turn into some dangerous part.Hoping that I can give the best contribution into my fyp for this semester.Hoping.Untuk yang terakhir di sini,dan semestinya aku akan cuba untuk menikmati setiap moment yang aku rasa nak "wrap" kan in this semester.Semester terakhir,Ramadhan terakhir bersama classmates, roomates,deskmates,assignment mates and etc. Sob sob. Semestinya akan merindui detik detik itu :D
[Back to the topic]
A day before Ramadhan,we had joined bowling competition dekat Kuantan Mall.The event was going great and unexpected it was really made our day. Saja join untuk meluangkan masa but so far best dan banyak moment yang di capture untuk di review back next time.Ramai jugak classmates yang join even tak semua tapi meriah. Kalau semua join agaknya lagi meriah :D
Let's me share le moments.
 
.us.
.we are with fly emirates jersey.
Masing-masing dapat gift 
Kakak Senior
Dalam lif pun sempat snap hoii
That's all the memorable day for early weeks untuk semester ini.
Hope this relationship stay forever.
Dear,Classmates.
Jadi untuk yang terakhir,Alhamdullilah sebab masih dapat peluang untuk meet up with Ramadhan again untuk tahun 2013.Then,I wish semua umat Islam di seluruh dunia.
"Selamat menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak" 
Semoga dapat  kita kuatkan semangat,tingkatkan iman dan kukuhkan ibadah untuk Ramadhan kali ini dengan penuh keberkatan.
Selamat bersahur,berpuasa dan berbuka puasa.
Insyaallah kalau masih di beri peluang kita berjumpa untuk hari raya :)
At last,wish me luck for my fyp soon
.Insyaallah.
Till then,
Sekian,Salam.

4 comments:

Sam Banjamin said...

selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak..

selamat berjuang utk FYP...

dan.... adakah anda juga penyokong Arsenal spt sy... hehehee....

.FH. said...

salam perkenalan .
thank for the wishes.Insyaallah akan cuba yg terbaik.Penyokong 'tegar' Arsenal sebenarnya ni hihi.

SaddLone said...

hoi ! salam ramadhan.

cun ahh korang ! phewitt. haha

.FH. said...

hoit.Puasa bagi penuh taw !haha
phewittt eh cun kau lagi kan?kan?kan?