Monday, February 10, 2014

#throwback #draft

Nampaknya begitu cepat masa berlalu .Almost tiga tahun bersama mencipta kenangan baru . Ia dah hampir kepada penghujung untuk kita 'stay together' seperti selalu.It's hard to say.and it's all about friendship classmate,roomates deskmates and friends.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hingga ke penghujung hari kita cuba cari lagi celahan hari untuk duduk sekali .keluar sekali .sembang sekali . Sebab kita tahu lepas ni ,kita dah tak ada masa lagi nak repeat 'spontan' things yang selalu kita buat dulu. Even kita jumpa sekali,feel dia lain bukan macam dulu .it's still differences and i can make a differ. dulu satu tempat satu bilik satu kelas .after this, mungkin satu rasa sebab ada network yang bisa connect kita punya feel . tapi it's totally differences .sebab masing masing punya life sendiri bilik sendiri .after all,kita tetap akan stop di sini,dan cuba berdikari with new surrounding new friends . pendek kata kita dah masuk ke fasa dua puluhan .ke alam praktikal kerjaya .jadi feel it ! hope all of us success till the next next generation xoxo.
till then be good ya all friends !

Four of us.Miss it so badly dear :)
.Traveler.
Harap akan datang semua kembali dengan senyuman sendiri.Keep it up ! Smile .
Dan tiga tahun pejam celik pejam celik .kejap aja sampai .

this entry written time dekat kelantan
#draft
#throwback

12 comments:

syafiqakarim said...

empat-empat cun
haha


aku paling fail nak express kan diri time dah saat-saat akhir bersama rakan.


sebak dia sengsorg je dpt rasa :')

FH said...

eh mu lagi cun taw ! haha

Kan ? memang fail.sebak.just keep it smile. Love is the moments :)

MyDoLce.aMyra said...

selamat maju jaya semua rakan-rakan ku.
InsyaAllah ukhwah yang terbina takkan pernah terlupus dari ingatan masing-masing.

Anonymous said...

Shit, you burst my eyes.
I miss our old times, moments together. really.

-Mia-

Anonymous said...

Terharu diriku wahai sahabat.. Semoga ianya menjadi kenagan terindah selama kita di politeknik... -MentariJingga-

FH said...

Ana : Tak lupa dekat hang yang always beside us :D

Mia : If it burst your eyes,it could burst my eyes too right ?

MentariJingga : Politeknik kan warisan kita.How could we lost the moments right ? Should keep it inside :D

GP said...

Sampai mana?

FH said...

GP : kau well checked person !.sampai ke pengakhiran as diploma student.How sad.

GP said...

Oh...sambung la degree. Tapi kalau aku jadi kau, aku kawen je. Best weh kawen hahahhahaha

FH said...

ahahahaha lambat lagi weh.mkn pun tak mmpu .guano nk kawen.huhuhuh.calon pun non adoo huhu

yanaLiana said...

miss it damn much !

FH said...

Yana : miss it too