Saturday, April 21, 2012

Feel free!


Since,segala test, practical test,mini project,quiz,base task sudah selesai buat,dah hantar publish and present sudahhhhh.hoooray i'm feel of freedomm~freedom~freedom hehe Alhamdullilah :D.Yeahhh memang heaven gila bila benda benda assignment suma dah settle.memang legalah tak terucap speechless!!memang speechless lah!!HIK HIK semua benda yang dibuat last last minute gila!!esok nak hantar project malam ni baru nak design edit buat report bagai memang bersengkang matalah nak settle kan benda alah tu tapi legalah bila dah present satu class kena puji kira okay lah kan huhu congratulation t to all my classmates :D *clap your hand*amboii pro bukan??hahah bafak lawak gilersssss.....
Apapun memang alhamdullilah la bila otak aku ni tak payah nak serabut fikir pasal test sgala bagai. Sekarang just nak focus kat final exam sudahhhh perhhhhhhhhhhhhhh.....tak taw lah wehh lagi berapa hari ja nih apapun aku tak ready lagi sebab first and second day memang subjek yang perlu membaca dan menghafal haizzzzzzz.otak aku memang macam robot pun kan boleh nak baca and hafal then sekali gus ingat one by one.one after one haizzz!unbearable beb!
Less than 3 days i have to sit for final exam.so say hye to the paper Computer Organisation and Operating System hye hye hye :).excited nampak haizzz!bukan excited kan cuma terkezut sikit la sebab dah nak final.rasa macam nak demam lah pulak kan.Okay tengah feel feel pagi ni nak study pun rasa macam adoii memang tak lahh kan.kenyang kot hari ni macam macam aku makan hurmmmm .dengan KFC bagaii.
Haikkk muadzam pun ada KFC?Biasala dah maju kann....
Esok nak jogging lah release tension*okay fine ayat cliche*hoho
Feel free sikit kalau beriadah pepagi or pepetang  :D

"no caption"
then,let's go bebeh
ini la mouse yang paling berharga
paling aku sayang gilalah
kalau hilang mouse ni 
merana hidup aku woottt~~
Last but not least
cousin aku yang gila gila an
layannn......
miss all the moment with themm
I'm totally miss my big family so much
Family is everything for me
huwaaa rindu rindu.nak balik rumah..hurrm
sabau-2 :(
haizzz berapa minggu ja lagi

Okay lahh
Bye
Mengantuk lah pulak pepagi buta nihhhh...
Good Nite
Assalamualaikum :D

2 comments:

nizamghazi said...

Tengok life awk macam happening je :)
So budak poli lah ni ye.
Mesti ambil course programming kan

.FH. said...

yup happening sangat.yes budak poli.of course programming.
heee minta tunjuk ajar ye abg programmer haha :)