Wednesday, November 14, 2012

Study Week :)

Study week
dikala yang lain sibuk fokus untuk final
aku mengambil peluang bercuti by myself untuk..................................
Semua ini bukan di rancang .hal ini kerana everything is on the spot!! (:

Selesai sudah me'release'kan tension sebelum final.
[Just a simple trip]
It takes about one weeks to release all out,to express it out,to scream all out
and mostly to clear all out what's are being in my critical brain.
for sure i'm free now.Freshy Mind.fuh!
clean and clear :)
Abaikkan intro ini jika ianya complex.
Let's the pictures speak it out:D
1st
from top
Wonderful night 
 Luxurious dinner
River Cruise Side
and 
lastly at night
Jonker Walk
wallking in the crowds
fully chinese 
Jonker Gallery ,everything is handmade 
amazing art.
2nd
Petang di PD
Di kala senja
could you see.
Pelampung untuk pelancong
Sekian,Salam Maal Hijrah
Wish me luck for final soon
all pic is original by HTC :)

15 comments:

MyDoLce.aMyra said...

tudia..tudia.. beronok-ronok ya.. asikk...

.FH. said...

haha mestila.bukan senang nak dapat peluang macam ni

Felly Sophia said...

Cantiknya senja tu. :)

.FH. said...

fel :cantik kan?jom g PD huhuhu:D

Arifah Waly said...

SubhanAllah..seriyes cantik..

.FH. said...

Arifah :Indah kan ciptaan-Nya.btw thanks dan Salam Maal Hijrah :D

SaddLone said...

Pd kan? enjoy sakan kau.

asal kau pergi xbawak aku sekali? mari sini nk ketok kepala kau!

leakedknowledge said...

banana boat! dulu pernah teringin nk naik tapi cuak..hehe. cuak sbb ak ni berkaca mata..nnt klu bukak cermin mata xnmpak lak..nnt klu terjatuh lam laut tu mau la aku karam *tak pandai berenang* =.='

.FH. said...

SaddLone:enjoy la beb!!ye la aku bawa hati yang lara nih.kalau bawak kau berdekah2 aku gelak bhahahaha.lepas ni aku ajak kau k:D

Mr copy pasta:weh jangan takut sangat lew baju keselamatan diorang bagi lagipun saddlone ada haha boleh jaga kau haha

leakedknowledge said...

ehhhh knp si sadd pulak nk jaga aku??? @_@

.FH. said...

mrcopypasta:haha saja test wahahaha :D

si ngokngek said...

nie bkan simple trip.nie mcm serupa nak tayang ke aku.alarrr tak aci tak aci.

btw,goodluck exam,salam maal hijrah:)

.FH. said...

si ngokngek :aku nak tayang kasi gempak wahaha.jangan jeles nanti aku ajak kau pegi k :)
btw thanks.wish me luck :D

محمد رازيق said...

wah. berseronok di melaka. syok. hehe

.FH. said...

محمد رازيق:hehe syok syok :)