Thursday, November 8, 2012

TRY & CATCH

Masih hujan tika ini,
probability itu tinggi jika ia mengiakan kesedihan yang ada
mungkin masih tak dapat di ramal di balik fizikalnya
sebab ia terlalu rahsia untuk diceritakan segala.
mungkin sedikit terlupa
sebabnya satu ketika dahulu my critical brain pernah di format by human
dan susah untuk aku reorganizekan kembali .
Jadi aku terus melupakan selagi mampu.
tak perlu untuk aku ping semula.
ketuk ketuk forehead.
abaikan intro yang agak complex.memerlukan translator yang berjiwa.mungkin.
[Mungkin entry ini agak panjang]
Hari-hari selalu dengar masa itu emas,cepatnya masa,eh dah pukul 2 pagi,eh dah hari Jumaat yes
cuti weekend "malam ni boleh enjoy,layan movie,main game,tidur habis habisan " eh dah bulan 11.
whoa
dah 'cliche' sebenarnya untuk menyebut ayat seperti itu.
tapi kesedaran masih belum berada di garisan yang atas.tak achieve sikit pun.
dalam mengejar markah yang tinggi walau ada sedikit sindikit atau mungkin toyol yang menolong
masih kuat mengatakan itu adalah effort.wahaha.setuju atau tidak itu terpulang.

Kelas pun dah habis untuk semester ini.Selesai juga segala assessment,tests,quiz,lab,presentation and etc.
what you do,you deserve to get it.[FULL MARK].Rethink.

Carry mark masih belum di publish .tengah on going process.mungkin.
hanya menunggu.sikit rendah markah itu biasa.bergantung kepada usaha masing-masing.
jadi berbalik kepada diri mahu atau tidak untuk terus mentelaah
tiap tiap bait coding yang perlu untuk inherit dari emosi atau mood aku sendiri agar coding-coding itu boleh run tanpa resah .walau susah untuk create .cukuplah jika sekadar aku faham setiap function keywords itu
At least cuba untuk faham atau buat buat faham.itu dikira masih mencuba.
Sebenarnya,agak gerun untuk face dengan final exam soon.memang tak dapat langsung imagine untuk 4.00 bagi setiap subjek. *a big applause* Kasi semangat .refer gambar di atas
Semuanya memerlukan data dalam diri yang dependancy.bergantung kepada diri sendiri.
Please,please,please!!
harap roh dan jiwa aku tak bermusuh lagi.Sebabnya roh dengan jiwa setiap hari tak sebulu.
Walau hati ini cuba membantu.still lagi loading loading loading and lastly lost.
mungkin masalah memory dalam kepala yang terlalu berat.So,susah nak cari space yang kosong untuk storing data yang telah di revise untuk setiap class .
but sometime ter miss jugak data data semasa test,quiz,final or else.
terfikir jugak data apa paling banyak hingga tak dapat nak express it out masa menjawab.
tapi aku tak salahkan memory aku sedikit pun.
aku cuma agak sedih dengan kekuatan dan keyakinan.
mohon lepas ni apa yang di baca terus masuk dalam jiwa dan kepala.
mengharap juga bantuan anggota-anggota badan yang ada.
cukuplah hingga hari ini.semester ini.
berjuanglah selagi mampu.
remind me if any.
Good Luck! kepada yang tengah menghadapi dan bakal menghadapi final exam.
kepada yang masih in-order traversal which is mid sem teruskan perjuangan.
Hope semua dapat try and catch result yang gempak soon :D
Sekian,Salam

6 comments:

leakedknowledge said...

wtFISH org atas aku ni...komen dia just letak url blog...=.='

tapi2 intro ko tu, serius ak xphmmmmm! @_@

.FH. said...

leakedknowledge:
bhaha biasa la tu beb
haha tak faham eh?
sebab tu aku suruh cari translator.
mungkin sebab ak combine kan emosi,sastera dan sedikit berkaitan komputer kot.hee
buat-buat faham je :D

man said...

Indah sggh bahasanya..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

.FH. said...

man : baik akan dilawat.haha bahasa biasa-biasa saja.

Hadi MDK said...

Your words are awesome! :D Sngat berbakat dlm penulisan i guess~ Keep writing.. ^^

.FH. said...

Hadi :thanks :) biasa biasa sahaja.anda pun apa kurang nyer huhu