Sunday, November 25, 2012

semester break

Yes,masa berlalu sangat cepat!
2013 is coming soon.whoa!
Jadi,
masa untuk aku renew
renew folder folder dalam lettop
actually busy semester ini hingga tak sempat aku nak clear up
semua yang tak perlu
banyak benda yang nak kena seperate kan folder by folder
banyak sangat notes,documents,files yang tak organize well
dan masa sekarang ini lah aku cuba untuk minimumkan kembali
data data dalam komputer ni
sekali gus akan minimize kan juga otak aku yang berat
dengan data data yang telah pun di express kan masa final.
Alhamdullilah selesai final,hanya berdoa untuk final result soon.
Jangan tanya boleh buat atau tidak.sebab no comment.speechless. >,<

Lately busy dengan final,and now i'm free :D cuti semester cuma dua minggu
yeah ,sangat tidak rasa kenikmatan yang cuma dua minggu .
tak sempat untuk aku transfer signal signal negative ke positive
supaya neutral kembali tetapi memadai jika i'm home sekarang
biarlah separa neutral pun.Asalkan berada di rumah :D rasa bahagia tahap maksima.
Last day lepas final,jalan-jalan tepi tasik
dan perkara biasa untuk capture 
every single moment here :D
Waktu petang
Masjid :)
That's all
Btw starting tomorrow,my life become more hectic,maybe.
Start buat part time till the last semester break,even just two weeks.
Saving untuk achieve every single dream soon.
Mohon energy energy dalam badan lawan virus virus malas yang melekat lagi sebati dalam
jiwa ini.
Sekian,salam  

8 comments:

Bidadari Besi said...

Cantik! :)
-afiluffy.

.FH. said...

thank you afi :)

SaddLone said...

aku suka pandang langit.

wehh all the best doohh!! :)

.FH. said...

SaddLone:Tahu xpe best.feeling good gitu ahahaha

Konfrontasi Lara said...

keep calm and enjoy your semester break!

.FH. said...

Konfrontasi Lara : Yes ,for sure :)

MyDoLce.aMyra said...

semester break dah berakhir :)

.FH. said...

ana : one two three semester dah bermula sayang.