Sunday, December 30, 2012

at last we decide :D

[ Mungkin ini entry terakhir untuk tahun ini ;'( ]
tougher 2012 go away and never come again
Selesai sudah cuti untuk pertama kali untuk semester ini,selesai jugak kerja atau beban di sebabkan tekanan oleh masalah masalah tertentu even belum ada problem solving yang benar-benar boleh menyelesaikan.
Tapi aku bersyukur alhamdulilah segala kerja telah di permudahkan,rezeki juga di permurahkan hingga hari ini.

Walau apa pun dah hampir ke penghujung dua ribu dua belas dan sudah pasti banyak jua kenangan pahit,masam,masin,manis semua yang tercalit haha malah masih ada yang melekat.
aku bukan lah seorang yang boleh ingat banyak banyak memori.
certain certain part sahaja yang aku boleh ingat secara direct.Perlukan alternatif lain untuk ingatkan aku dan bantu untuk recover memory which is mak ayah,adik adik dan kawan kawan aku.Banyak benda yang aku belajar erti erti kehidupan yang belum pernah aku selami dengan jiwa dan rasai dengan hati(perasaan).

Sudah hampir setahun lebih belajar di sini,course ini ,masih banyak kekurangan dalam diri yang aku rasa sangat tidak puas hati.
nak berubah.Ya, pasti masih ada peluang lagi .
Perkataan tapi ,nanti menyebabkan tiada perubahan dalam diri sehingga akhirnya memakan diri .
Cukuplah intro yang agak emosi hari ini :D

[Back to the story]
Sepanjang cuti seminggu,macam biasa part time untuk isi duit poket sikit nak survive hidup :) .
Then,dapat cuti terus berjimba dengan sepupu-sepupu yang agak lama jugak tak berjumpa.makin sihat belake semua.Haha.Pancit angin tayar kereta.Muahahaha.*Just joking
Actually sejak masing-masing sambung belajar susah naw nak jumpa.
Planning as usual , decide to walk around Penang.Excited  ! 
Let le pictures tell the story.
 Jambatan PP :)

Lunch Special Edition
Budak lepasan Espiem
Padang Kota Lama
agak lama menghabiskan stok memori di sini :)
We having a lot of fun.
Hope this ukhwah stay forever till die.
Smile :D
Only one day away
" Selamat Tahun Baru "
Sekian,salam

2 comments:

Kufazuke said...

wow.. cantik gambar2 penang nowhh.. terasa macam nak pergi sana pulak.. haha!

.FH. said...

Kufazuke :My la penang .sgt dialu-alukan haha !lai lai.jgn malu jgn segan huhu