Monday, February 25, 2013

a sudden memory

Bila dah macam ni
nak menangis pun tak reti
sebab semua dah jadi,pernah alami
berdekad tahun dulu dulu,zaman buka buku nampak senyuman
lesung pipit kanan kiri
sekarang
tengok kiri kanan pun dah lali
Sebab tu malas nak ingat kisah macam ni lagi
kerat kaki kerat jari pun kepala hotak still nak ikut hati
susah itu pasti ,dah cuba berkali kali.

kalau boleh
nak tutup buku,buang semua sisa sisa,celah celahan memori.
penat memang penat.
tapi hati tak ada button STOP untuk terus "stop thinking,stop feeling"
kalau boleh kiri kanan boleh cari.
cuma hati tak kasi ruang.sikit pun.

Past is past.
Sebut macam senang ,nak face kekuatan amat diperlukan
Perjalanan jauh lagi nak pergi,pelbagai jalan
perasaan pun macam "roller coaster",boleh up and down anytime
but it's make me confuse when I have to make a choice
 to scream or to enjoy the ride aka this feeling.
Perasaan tetap perasaan
Aku masih kurang pasti berapa lama ianya akan kekal dalam memori ini
apa pun karoake lagi best ! *tiba -tiba :)
Sekian,salam

4 comments:

HMDK said...

Yuppp, karaoke mmng lgi best!! #Ehh lol :P
anyway,this is about the past i want to share~ Peace~!!! http://hadimdk.blogspot.com/p/pearl-words.html

yanaLiana said...

karaoke dalam bilik lagi jimat. hahaha

yanaLiana said...

karaoke dalam bilik lagi jimat. hahaha

.FH. said...

HDMK : karoake memang best pun favourite tu hoho ,past is past .btw akan di view soon :)

yana : Erk.karoake dalam bilik tak puas la.serious !tak ada mic la :\