Wednesday, September 12, 2012

Rushing

Hari hari macam ni
penat.letih.selalu dicari
bukan datang tanpa rela
tetapi sengaja serahkan segala
kerja last minit memang macam ini
yang jadi semua tak jadi
yang betul semua salah
lama lama jangan tanya kenapa asyik lelah
macam mana pun
last minit tetap meriah
bila plan awal selalu sangat tak jadi
bila last minit semua menjadi
tapi ...serabut berlari ke sana ke mari tak henti-henti
project,assignment,task sila lah datang banyak lagi
aku berkata " ish !selalu buat kerja macam ni "
letih woh!
please ,take a break first dear 
:O

9 comments:

MyDoLce.aMyra said...

so moral of the story is kena siapkan kerja seawal yg mungkin :)

.FH. said...

dolce :heee Insyaallah akan di usahakan :D

ஜ miss klanika ஜ said...

feveret tu last menet keje . hehe. baru nak gelabah

Farhan Hasanah said...

Ahaks, jgn nk menangguh je keje! Hehe

.FH. said...

miss klanika : taw xpa sangat feveret haha

FHasanah : maw taw laa...macam tak biase :)

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

sila siapkan kerja dulu baru online. terima kasih.

Gadis Besi said...

Buat kerja last minit memang best! :P

.FH. said...

Ibnu Kassim :online mencari idea sebenar nye HIHI

.FH. said...

Gadis Besi : taw xpe feel sikit even penat HAHA :D