Friday, June 8, 2012

at last kot

Tick tock tick tock almost one month cuti sem aku berlalu dengan begitu sahaja...
dan tempoh sebulan tu jugak aku tak duduk kat rumah.baru sampai pagi khamis kelmarin dan terus mengulit mimpi di katil huwaaaaa betapa rindunyaa HAHA ,Okay fine!
Once aku sampai rumah of course lah terus terjun katil ni haaaaa!
adoiii lepas tu macam biasa bangun mak aku buat pulut durian .hee sodap durian umah aku tu.lemak berkrim gitu hehe.then siap makan keluar pulak p jusco dgn badan tak sihat demam,selsema sakit tekak sebab karoake punya pasal and mandi dekat lost world of tambun dari pukul 10.30 till pukul 5 petang baru balik rumah .and obviously muka aku sangat2 gelap adoii.aku g koja semalam ramai yang tegur muka ak hitam.adoiii kelmarin pun kepala pening bahai..lepas balik dari mall and rr bawak kezen aku jalan kan,sammpai pukul 5.20 something la and terus siap g koje oukul 5.45 hurmm dah la hari first koje time tu la nak demam bagai.memang loss gila lah!!nasib la co-workers aku ni jenis faham hehe.dah la ramai customer memang tak duduk ahhh.even berpeluh-2 sebab demam tapi tu lahh aku gagahkan jugakkk untuk mencari rezeki.adoi bukan senang nak cari duit.tepat 12 a.m aku balik rumah alhamdullilah lega seyh dapek jugak aku tahan dalam demam,selsema,sakit tekak and pening-2 hurmmmmm..

 cendera hati untuk kawan-2 ahaha gambar pun jadi lahh

 cousin aku posing
 si dak atul anak tam aku
 aku banyak habiskan masa kat sini jew 
k last vacation dekat tambun balik tu semua terlentang tidur letih mandi hahha
and esok pg tu aku ,una,shiha and ila jadi pengasuh anak tam and pak tam aku. si dak amar and atul hee
atul berposing sakan
amar hyperactive memang susah lah kan
hyper kot
 posing habiss
 peace

at last kami keluar makan dekat M.B.I pasang mercun haha
 then terus bertolak balik
till then
chaww
lepas nih dah tak dak family vacation macam nih
tunggu cuti sem akan datang pulak ler.tu pun kalau semua tak bz 
hukhukhukhuk :(
lepas ni aku bz dengan koje pulak
memang tak dak time la. :D
nasib hari ni ngan esok cuti dapat jugak aku rest kan mind and rehatkan badan :d
Assalamualaikum.

2 comments:

nizamghazi said...

Oh pergi Lost World ye.

.FH. said...

hehehe knp ?? ade kat sane ke time tu?tu la tak bgtaw hehehehe