Friday, July 13, 2012

Socialized with friends

Bismillahirrahmannirrahim :)
Hari ini tidak lagi seperti semalam
Kalau tak petang-petang asyik keluar berjalan memantau kawasan PMS
yeahh petang tadi sangat malas .
Btw,alhamdullilah,hari ini selesai sudah aktiviti Gotong Royong Perdana di PMS dan selesai mendaftar modul
untuk semua subjek semester 3 .tip tup tip tup dah masuk semester tiga .LOL can't believe
Masa berjalan begitu pantas .ini adalah lumrah "Time is limited" yang sentiasa berjalan tanpa henti hingga akhirnya.Aku sebagai manusia biasa perlu meng 'access' atau 'manage' masa itu supaya mudah untuk aku arrange segala routine harian baru atau schedule baru untuk semester ini.
Ya Allah,yakinkan diri ,tabahkan hati untuk melayani liku liku kehidupan seharian yang menjadi lebih agresif dan penuh pancaroba ini .Amin.
Seem my class is coming,yesterday,i had socialized with my friends .walking around polytechnic .take a fresh air ,chit chat ,gossips and etc.yeah, spend my leisure time.boring seyhh.
Kesan nya,my mind feel free from problems.
Of course i'm feel better.
Let's check it out.
Jalan-jalan tasik muadzam HAHA
 Different colours bring different meaning
Tasik Sebelah Pusat Islam 
 Life is Happy or Suck??HAHA
Sincerely smiling :)
 future life is not a game
just click and win
but we need to press and push it
to make it reality :)
this two person :D
 Every step that we had make,we should think obviously what do we want after this
see the picture with your heart not your eyes ,than you will feel it :)
                                                                                         "Time to photoshop my life,touch up the edges,adjust the tones,blur out the background,
focus on me and crop people out"
wish me luck guys
Sekian,salam :D

4 comments:

Yana_SaljuPuTIh_ said...

oooo...bestnya kakak kat poli..hahahahah

.FH. said...

best la kan hahaha.berjalan petang.orang ajak takmaw erkkkk

Farhan Hasanah said...

Waaaaah, gambar cantik. Pandai akak amik. Fine, xsabar tunggu akak balik. hehe

.FH. said...

cantik lar sangat hhahha.semua manual jerrrr...